Вход
Поиск
Последние темы
» Продам усилитель Luxman L-308.автор iogan Вт 29 Окт 2024 - 12:52
» Продам платівку Pink Floyd – Zabriskie Point
автор kolunn Ср 28 Авг 2024 - 13:49
» Продам платівку Vivienne Mort - Вибране
автор kolunn Ср 28 Авг 2024 - 13:47
» Продам платівку Друга Ріка – Піраміда
автор kolunn Ср 28 Авг 2024 - 13:45
» Продам платівку Кому Вниз – In Kastus
автор kolunn Ср 28 Авг 2024 - 13:44
» Продам платівку Святослав Вакарчук – Вночі
автор kolunn Ср 28 Авг 2024 - 13:41
» Продам платівку Океан Ельзи – Суперсиметрія
автор kolunn Ср 28 Авг 2024 - 13:39
» Продам платівку Океан Ельзи – Земля
автор kolunn Ср 28 Авг 2024 - 13:34
» Qobuz Studio
автор Hi-Res Ср 21 Авг 2024 - 19:39
» Продам акустику ENERGY CF-70 , филиал акустической фирмы KLIPSCH.
автор iogan Ср 21 Авг 2024 - 12:26
» Продам межблочный кабель Van Den Hul - The First, первой серии.
автор iogan Ср 21 Авг 2024 - 12:25
» Высоковольтный регулируемый стабилизатор анодного напряжения
автор NECHIPOR21 Вс 4 Авг 2024 - 0:26
» Откл.нагрузки ( УНЧ) от помех сети твердотельным реле
автор NECHIPOR21 Сб 3 Авг 2024 - 22:13
» Схемы умножителей напряжения
автор NECHIPOR21 Сб 3 Авг 2024 - 21:00
» Продам зі зберігання малопотужні транзістори типу МП .
автор griti Чт 23 Май 2024 - 17:20
» Продам зі зберігання конденсатори К73-11.
автор griti Пт 3 Май 2024 - 16:42
» Продам складського зберігання конденсатори МБМ .
автор griti Чт 2 Май 2024 - 14:30
» Продам зі зберігання конденсатори КБГ-МН.
автор griti Пн 29 Апр 2024 - 16:29
TDA1540 - класика жанру
Страница 2 из 3 • Поделиться
Страница 2 из 3 • 1, 2, 3
Re: TDA1540 - класика жанру
А мені вот цікаво, куди діваються ще два розряди з 16 ? Просто «зрізаються», чи 16 конвертується у 14? ЧИ можна взяти ЦАП на прокат послухати/порівняти?
roziskulov- Постоялец
Рейтинг : 95
Хобби : Аудио
Младшие 2 разряда просто игнорируются.roziskulov пишет:
А мені вот цікаво, куди діваються ще два розряди з 16 ? Просто «зрізаються», чи 16 конвертується у 14? ЧИ можна взяти ЦАП на прокат послухати/порівняти?
Black Jack- Старожил
Рейтинг : 769
Хобби : DIY, Book, Sleep, Beer
Black Jack пишет:Младшие 2 разряда просто игнорируются.roziskulov пишет:
Удиофильский подход, предлагаю еще пару другую срезать дабы раскрыть музыкальность
Ну типа меньше цифр ближе к аналогу
roziskulov- Постоялец
Можно оставить старший бит и отфильтровать...roziskulov пишет:
Но думаю, что Вам звук не понравится
Black Jack- Старожил
Black Jack пишет:
Не, фильтровать не стоит, фронты срежутся, атака пропадет
roziskulov- Постоялец
slyhach пишет:
Не спорю по данному заявлению, но хочу напомнить, что реальное сравнение можно сделать только на двух абсолютно идентичных по схемотехнике и комплектации аппаратах. К примеру, разница всего в один конденсатор и прочее может сильно изменить звучание. Как правило никто таких сравнений не делает. На одном и том же ЦАП (микросхеме) можно создать разное количество аппаратов, но с разной комплектацией, и звучание будет у всех разное, не говоря уже о применении разной схемотехники.
А Вы, уважаемый, небось до сих пор занимаетесь разгерметизацией совковых банок с последующим отслушиванием их направленности? Если да, то данная инфа будет Вам полезной и поможет в значительной степени укорить процесс:
ЗЫ извиняйте, не удержался
roziskulov- Постоялец
roziskulov пишет:
В існуючих реалізаціях відкидаються. Можна трохи округлити, - суті це особливо не змінить - 14 біт це 14 біт.
Але, ніхто не заважає коштувати існуючим реалізаціям на 2 TDA1540 стільки:
http://www.ebay.com/itm/LOEWE-CD-9000-LEGEND-NEAR-MINT-MARANTZ-PHILIPS-NAIM-SONY-MERIDIAN-KRELL-/181588093309?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item2a477e697d
http://www.ebay.com/itm/Philips-CD100-CD-Spieler-Player-demo-pre-production-/121486818913?pt=DE_Elektronik_Computer_Audio_Hi_Fi_CD_Player&hash=item1c492dbe61
http://www.ebay.com/itm/PHILIPS-CD100-Marantz-Cd63-HIGH-END-PLAYER-MIT-CDM-0-BESTZUSTAND-MINT-cond-/301380234928?pt=DE_Elektronik_Computer_Audio_Hi_Fi_CD_Player&hash=item462ba96eb0
http://www.ebay.com/itm/Grundig-CD-30-with-ORIGINAL-manual-1983-similar-to-Philips-CD-100-CD30-/290865605306?pt=LH_DefaultDomain_146&hash=item43b8f0eaba
http://www.hifishark.com/search?q=philips+lhh2000
і постійно дорожчати.
Один ЦАП на 4 1540 з операційниками (транзисторами) є зібраним. Гіпотетично колись можна взяти і послухати під заставу. Фактично, - уже є одна людина в черзі + я певний період часу буду зайнятий і не матиму можливості відправити.
Про 14 біт, - хто слухав хороші реалізації 1540 і порівнював, скажімо з ПСМ63 (20 біт), - знає в чому різниця в звуці.
14 трохи мало і наростити бітність до 16 18 20 24 не завадить.
З часом я цим займуся.
Але це не швидкий і досить масштабний по часу проект...
І все ж, думаю, я таки реалізую ЦАП 24 біти на 4 або 8 1540.
Кому таке потрібно? перед усім тим, кому подобається звук 1540
Nemo- опытный
Рейтинг : 32
Nemo пишет:
Кому таке потрібно? перед усім тим, кому подобається звук 1540
Если наростите - это уже не будет "звук 1540".
Black Jack- Старожил
Nemo- опытный
Я бы не брал. Китайцы - виртуозы подделок.Гость пишет: Китаєць підняв ціни на 1540 до 25 дол :smile20:
За флаг - отдельное спасибо!
Black Jack- Старожил
Я завжди брав в них і Олександр їх порівнював з оригінальними різниці не було
Думаю де знайти оригінал псм53
Гость- Гость
Дык насобирайте людей - купите оптом штук 20.Гость пишет:Я завжди брав в них і Олександр їх порівнював з оригінальними різниці не було
Можно тогда скидку требовать.
Black Jack- Старожил
Где-то выковырять (втихаря у кого-то)Гость пишет:
Black Jack- Старожил
to> NEMO
Александр, подскажите, первое поколение плееров, если я не ошибаюсь, были исключительно на TDA1540D производитель segnetics ?
А второе поколение плееров на TDA1540P которые уже собственного производства Philips? или тоже покупались на стороне?
А также интересно узнать, есть ли между ними конструктивная разница? Насколько мне известно и звучат они по разному, и не в пользу 1540P...
Возможно последняя не имеет, цитирую: динамічне підлаштовування усіх розрядів ?
Александр, подскажите, первое поколение плееров, если я не ошибаюсь, были исключительно на TDA1540D производитель segnetics ?
А второе поколение плееров на TDA1540P которые уже собственного производства Philips? или тоже покупались на стороне?
А также интересно узнать, есть ли между ними конструктивная разница? Насколько мне известно и звучат они по разному, и не в пользу 1540P...
Возможно последняя не имеет, цитирую: динамічне підлаштовування усіх розрядів ?
Yuran- Пользователь
Рейтинг : 9
Хобби : HiFi Audio
статейка - просто почитать и картинки посмотреть
Обзор высококачественных проигрывателей компакт дисков с 14-ти битными цифроаналоговыми преобразователями
http://www.inthouse.ru/vintage/Brands/CD%20player%20with%2014-bit%20analog%20converter/CD%20player%20with%2014-bit%20analog%20converter.html
Обзор высококачественных проигрывателей компакт дисков с 14-ти битными цифроаналоговыми преобразователями
http://www.inthouse.ru/vintage/Brands/CD%20player%20with%2014-bit%20analog%20converter/CD%20player%20with%2014-bit%20analog%20converter.html
Я слушал лично многие из них, по началу мне этот звук казался аналоговым и тп. Однако из всего что я слышал остался в памяти Meridian MCD Pro, CAL Tempest не смотря на высокую цену был довольно мыльным, хотя приятным на слух.
ЦАП Немо это совсем другое дело.
ЦАП Немо это совсем другое дело.
CTAC- опытный
Рейтинг : 439
У меня тоже были многие из этих аппаратов
Начал их приобретение после того как глубоко разочаровался в звуке топовых СД проигрывателей 90-х и 00-х. И начались лихорадочные поиски "винилового" звука среди первых представителей СД на 1540.
Многие аппараты до сих пор имею.
Самые редкие и "крутые" считаются PHILIPS LHH 2000, CAMBRIDGE AUDIO CD1, LOEWE CD 9000. Кстати в обзоре небольшая неточность- "3-х блочный проигрыватель компактов CAMBRIDGE AUDIO CD1". На самом деле он двухблочный. Разработка Стана Куртиса, 6 микрух 1540(!) + возможность выбора типа цифрового фильтра.
Недавно один коллекционер сделал предложение от которого не смог отказаться (1500 евро) Пришлось продать...
Кстати в такие топовые профессиональные аппараты как PHILIPS LHH 2000 и STUDER A725 ставились чипы TDA 1540P. Так что версия что 1540D лучше 1540P достаточно относительна. Просто они разные по звуку. Я бы сказал что 1540P - аудиофильский звук а 1540D - меломанский. Как-то так.
Начал их приобретение после того как глубоко разочаровался в звуке топовых СД проигрывателей 90-х и 00-х. И начались лихорадочные поиски "винилового" звука среди первых представителей СД на 1540.
Многие аппараты до сих пор имею.
Самые редкие и "крутые" считаются PHILIPS LHH 2000, CAMBRIDGE AUDIO CD1, LOEWE CD 9000. Кстати в обзоре небольшая неточность- "3-х блочный проигрыватель компактов CAMBRIDGE AUDIO CD1". На самом деле он двухблочный. Разработка Стана Куртиса, 6 микрух 1540(!) + возможность выбора типа цифрового фильтра.
Недавно один коллекционер сделал предложение от которого не смог отказаться (1500 евро) Пришлось продать...
Кстати в такие топовые профессиональные аппараты как PHILIPS LHH 2000 и STUDER A725 ставились чипы TDA 1540P. Так что версия что 1540D лучше 1540P достаточно относительна. Просто они разные по звуку. Я бы сказал что 1540P - аудиофильский звук а 1540D - меломанский. Как-то так.
Игорь2000- Пользователь
Рейтинг : 9
Игорь2000 пишет: CAMBRIDGE AUDIO CD1
Большая редкость
Один раз видел - поломанный, 1500 наверное не дорого за хорошее состояние, вещь коллекционая
CTAC- опытный
Рейтинг : 439
Всім привіт!
Давно не брав активну участь у форумах...
Багато подій, багато змін і надто мало часу, зміна пріоритетів і тому подібне.
Власне, відповідаючи на запитання різних людей в різних місцях хочу доповісти:
Роботи над розвитком і вдосконаленням варіантів ЦАП на 1540 не припинялись і потроху ведуться)))
1. Останнє, що зроблено, це нові промислові плати ЦАП на 1540. Фактично, вони по схемі точно такі самі як і старі, але трохи вдосконаленні по конструктиву, розміщенню деталей і розведенню плат.
2. Одвічні питання, що краще в аналоговій частині ЦАП, - лампа чи операційники???
Я для себе відповідь дав раз і на завжди - в ЦАП на 4 1540 краще саме лампа і тільки лампа. Я слухав різні операційники, найкращі операційники, вінтажні і кошерні, "золоті" і "срібні")))
На мій слух і на моїй системі операційникам в ЦАП на 1540 нема що робити. Але тут кожному своє.
Я цілком розумію, що кожний варіант має свої переваги і недоліки.
Але, скільки я не відслуховував і не порівнював, - я довго операційники на своїй системі (Альтеки 615 в корпусах Ямамото + класичний однотакт на 6Л6 + ЕФ12 + МУЗПК або СД транспорт АКАІ СД 79) слухати не можу(((
Лампи - можу)))
Хоч і перше і друге має своє слабкі і сильні сторони.
Транси на прмалої дозволяють наблизити звучання ламп по ясності і чіткості до операційників. Але разом з тим залишити сильні сторони.
Провів масштабні експерименти по відслуховуванні багатьох типів ламп на виході в ЦАП. переважно це класичні американці і європейці від 30-х років.
Всі звучать добре)))
Різні звучать по різному)))
Пробував варіант з тарнсами на виході.
пальчикові ламп мене не цікавлять - звучать мілко(((
Але, я для себе з вибором лампи на вихід такого ЦАП питання закрив раз і на завжди.
Це німецькі черепашки ЕФ11 ЕФ12.
Хто слухав різні типи ламп може зрозуміти чому я обрав саме такі)))
3. Нарощення бітності.
Дуже довго думав і вичитував, як і на скільки варто намагатись наростити бітність в 1540.
На мій слух, по сукупності параметрів 1540 наіть з 14 біт в більшості випадків переграє 1541 з 16.
Апарати на 1541 слухав різні і ТОПові.
Як приклад - Маранс 94 мк2
СДМ1 мк2 + 2 1541 з короною
Купив цей апарат особисто пів року назад по проханню друга за 1050 готівкових $.
Слухав - класний апарат і класно звучить)))
І всередині класний)))
Порівнював з ЦАП на 4 1540 - на мій слух, він значно поступається(((
в чому тоді фішка 16-ти біт?
Я не сперечаюсь, чим більше, тим краще. Але, це мають бути чесні біти, а не номінальні.
Про спосіб нарощення бітності думав довго.
І книжки розумні почитав перебіжками.
І форуми іноземні.
А істина чи то путь праведний помітив несподівано, - слухаючи в гостях систему друга.
В чому суть.
14 - мало, але звучить і так добре.
16 - Добре. Я б сказав більше і не потрібно. Всі вхідна інформація, яка іде з СД - має 16 біт. Те, що хайреси 24 - я ще ніде не чув, щоб доводили їх перевагу перед класичним диском. Поки це скоріше номінально.
20-24 - не знаю, на скільки таку бітність фактично можна досягти для не детермінованого сигналу.
На 4 1540 бітність гіпотетично можна наростити і до 24 біт.
Але.
Цифову частину такого нарощення реалізувати цілком можливо - місяці моєї роботи вечорами і буде зроблено. Факт.
А от аналогову - дуже складно.
І висока ймовірність, що результати такого нарощення будуть і позитивні і негативні.
Таких шлях як спосіб розвитку напрацювань на 1540 так хибний і не для мене.
Хоча, я вичитав на одному німецькому форумі одну подібну ідею і її теоретичний розвиток на 10 сторінок з мат моделями.
Який шлях є правильним?
Простих, оригінальний, перевірений і відслуханий.
Я такий і обрав.
Він полягає в нарощенні бітності на 4 1540 (14 біт) до 15-ти загальних біт на виході.
Точно таким чином, як це зроблено в мікросхемах ЦАП PCM63 PCM1702 PCM1704.
(нарощення 2 по 19 до 20-ти, (це двоїчна логіка))
Хто знає англійську - може почитати в даташитах що і до чого.
Суть способу в тому,що він дозволяє отримати на виході чесних 15 біт.
І при цьому дуже малі шуми і високу лінійність.
Реалізація цифрової частини - складновата, але посильна.
Я уже місяць перебіжками писав програми для компа в білдері і читав даташити щоб розібратись до кінця з алгоритмом.
І буквально цими вихідними розібрався.
Тепер потрібно ще декілька місяців писати програму для мікропроцесора плати цифрового входу)))
Але, тут уже я знаю як - це справа практична. Але не швидка. і все ж посильна - уже технічна.
Сумування аналогового сигналу 2 по 14 біт в 15 - в даному випадку реалізується найпростішим, найточнішим і напйравильнішим способом - фактичним сумуванням двох рівнознічних 14-ти розрядних струмів.
Знову таки - хто розуміє, почитає даташит.
15 звичайно не 16.
Але це уже не 14)))
Як на мене, це єдиний правильний шлях розвитку ЦАП на 1540, реалізувавши який питання і тему можна просто закрити, залишивши свій внесок)))
І просто слухати музику)))
Побачимо, що з того вийде по звуці.
Продовження слідує.
Давно не брав активну участь у форумах...
Багато подій, багато змін і надто мало часу, зміна пріоритетів і тому подібне.
Власне, відповідаючи на запитання різних людей в різних місцях хочу доповісти:
Роботи над розвитком і вдосконаленням варіантів ЦАП на 1540 не припинялись і потроху ведуться)))
1. Останнє, що зроблено, це нові промислові плати ЦАП на 1540. Фактично, вони по схемі точно такі самі як і старі, але трохи вдосконаленні по конструктиву, розміщенню деталей і розведенню плат.
2. Одвічні питання, що краще в аналоговій частині ЦАП, - лампа чи операційники???
Я для себе відповідь дав раз і на завжди - в ЦАП на 4 1540 краще саме лампа і тільки лампа. Я слухав різні операційники, найкращі операційники, вінтажні і кошерні, "золоті" і "срібні")))
На мій слух і на моїй системі операційникам в ЦАП на 1540 нема що робити. Але тут кожному своє.
Я цілком розумію, що кожний варіант має свої переваги і недоліки.
Але, скільки я не відслуховував і не порівнював, - я довго операційники на своїй системі (Альтеки 615 в корпусах Ямамото + класичний однотакт на 6Л6 + ЕФ12 + МУЗПК або СД транспорт АКАІ СД 79) слухати не можу(((
Лампи - можу)))
Хоч і перше і друге має своє слабкі і сильні сторони.
Транси на прмалої дозволяють наблизити звучання ламп по ясності і чіткості до операційників. Але разом з тим залишити сильні сторони.
Провів масштабні експерименти по відслуховуванні багатьох типів ламп на виході в ЦАП. переважно це класичні американці і європейці від 30-х років.
Всі звучать добре)))
Різні звучать по різному)))
Пробував варіант з тарнсами на виході.
пальчикові ламп мене не цікавлять - звучать мілко(((
Але, я для себе з вибором лампи на вихід такого ЦАП питання закрив раз і на завжди.
Це німецькі черепашки ЕФ11 ЕФ12.
Хто слухав різні типи ламп може зрозуміти чому я обрав саме такі)))
3. Нарощення бітності.
Дуже довго думав і вичитував, як і на скільки варто намагатись наростити бітність в 1540.
На мій слух, по сукупності параметрів 1540 наіть з 14 біт в більшості випадків переграє 1541 з 16.
Апарати на 1541 слухав різні і ТОПові.
Як приклад - Маранс 94 мк2
СДМ1 мк2 + 2 1541 з короною
Купив цей апарат особисто пів року назад по проханню друга за 1050 готівкових $.
Слухав - класний апарат і класно звучить)))
І всередині класний)))
Порівнював з ЦАП на 4 1540 - на мій слух, він значно поступається(((
в чому тоді фішка 16-ти біт?
Я не сперечаюсь, чим більше, тим краще. Але, це мають бути чесні біти, а не номінальні.
Про спосіб нарощення бітності думав довго.
І книжки розумні почитав перебіжками.
І форуми іноземні.
А істина чи то путь праведний помітив несподівано, - слухаючи в гостях систему друга.
В чому суть.
14 - мало, але звучить і так добре.
16 - Добре. Я б сказав більше і не потрібно. Всі вхідна інформація, яка іде з СД - має 16 біт. Те, що хайреси 24 - я ще ніде не чув, щоб доводили їх перевагу перед класичним диском. Поки це скоріше номінально.
20-24 - не знаю, на скільки таку бітність фактично можна досягти для не детермінованого сигналу.
На 4 1540 бітність гіпотетично можна наростити і до 24 біт.
Але.
Цифову частину такого нарощення реалізувати цілком можливо - місяці моєї роботи вечорами і буде зроблено. Факт.
А от аналогову - дуже складно.
І висока ймовірність, що результати такого нарощення будуть і позитивні і негативні.
Таких шлях як спосіб розвитку напрацювань на 1540 так хибний і не для мене.
Хоча, я вичитав на одному німецькому форумі одну подібну ідею і її теоретичний розвиток на 10 сторінок з мат моделями.
Який шлях є правильним?
Простих, оригінальний, перевірений і відслуханий.
Я такий і обрав.
Він полягає в нарощенні бітності на 4 1540 (14 біт) до 15-ти загальних біт на виході.
Точно таким чином, як це зроблено в мікросхемах ЦАП PCM63 PCM1702 PCM1704.
(нарощення 2 по 19 до 20-ти, (це двоїчна логіка))
Хто знає англійську - може почитати в даташитах що і до чого.
Суть способу в тому,що він дозволяє отримати на виході чесних 15 біт.
І при цьому дуже малі шуми і високу лінійність.
Реалізація цифрової частини - складновата, але посильна.
Я уже місяць перебіжками писав програми для компа в білдері і читав даташити щоб розібратись до кінця з алгоритмом.
І буквально цими вихідними розібрався.
Тепер потрібно ще декілька місяців писати програму для мікропроцесора плати цифрового входу)))
Але, тут уже я знаю як - це справа практична. Але не швидка. і все ж посильна - уже технічна.
Сумування аналогового сигналу 2 по 14 біт в 15 - в даному випадку реалізується найпростішим, найточнішим і напйравильнішим способом - фактичним сумуванням двох рівнознічних 14-ти розрядних струмів.
Знову таки - хто розуміє, почитає даташит.
15 звичайно не 16.
Але це уже не 14)))
Як на мене, це єдиний правильний шлях розвитку ЦАП на 1540, реалізувавши який питання і тему можна просто закрити, залишивши свій внесок)))
І просто слухати музику)))
Побачимо, що з того вийде по звуці.
Продовження слідує.
Nemo- опытный
Саша скажи - знаком ли ты с работами Одесских лаборантов по 1540 и ...в их реализации - звук в разы лучше стандартного применения - которое используешь ты. Это значит, что их прослушивание, переделка, анализ и т.д. и .т п. являются более техничными в этом плане - более совершенными и логичными?
amatti73- знающий
Рейтинг : 46
amatti73 пишет:Саша скажи - знаком ли ты с работами Одесских лаборантов по 1540 и ...в их реализации - звук в разы лучше стандартного применения - которое используешь ты. Это значит, что их прослушивание, переделка, анализ и т.д. и .т п. являются более техничными в этом плане - более совершенными и логичными?
Знайомий)))
Можна сказати, що їх роботи я вивчив ще коли не мав ні досвіду ні практичних напрацювань та й пізнань в аналогових і цифрових штуках було менше.
Я уже не кажу про відносно цілісне бачення предмету.
Те, що по їх словах, або по факту, їх переробки звучать краще, чим звук апаратів в базовому виробничому варіанті скоріше за все в значній мірі відповідає дійсності.
Вони люди досить толкові і досвід мають значний.
І відгуки про їх роботи хороші.
Я думаю, що досягли вони такого ефекту перед усім пропозицією певної концепції і її грамотною і ефективною реалізацією.
А на скільки їх рішення є досконалими, - можна відповісти тільки чітко визначивши що мається на увазі під досконалістю:
1. Наміряні параметри
2. Натуральність звуку
3. Детальність і розширення
4. Бесіди сусідів під підїздом
Тут справа така - важливо чітко розуміти чого ти хочеш.
Вони, судячи по їх статтях, розуміли і досягли - тому це якраз шлях до більшої досконалості діянь і звучання.
Nemo- опытный
Понятно.
А может есть один твой ЦАП на 1540 для прослушки . Хотелось бы послушать.
Спасибо.
А может есть один твой ЦАП на 1540 для прослушки . Хотелось бы послушать.
Спасибо.
amatti73- знающий
Рейтинг : 46
amatti73 пишет:в их реализации - звук в разы лучше стандартного применения - которое используешь ты.
1. З чого Ви взяли, що кращий і по яких критеріях?
2. Яке застосування з моїх ЦАП Ви вважаєте стандартним?
3. Ви слухали ЦАП на 1540, який робив я і які робили вони?
На скільки я знаю, - вони відключали цифрові фільтри, відчіпляли операційники, ставили лампу + транс на вихід. Фактично те саме.
Приводьте силки, може зробили щось нове - час не стоїть на місці)))
Хоча, я сумніваюсь, що вони щось змінили концептуально.
Nemo- опытный
Страница 2 из 3 • 1, 2, 3
Страница 2 из 3
Права доступа к этому форуму: